Palvelut - Hinnasto

Ihminen tavattavissa -terapia, ITT


Ihminen tavattavissa terapia perustuu eri terapiasuuntauksiin ja toiminnallisten menetelmien yhdistämiseen. Näin terapiassa voidaan tarkastella asioita monesta eri näkökulmasta.

Terapia koulutus kestää 4 vuotta. Lisäksi vaaditaan 100 h harjoitusterapiaa sekä vähintään 2 vuotta opiskelijan omaa terapiaa.
Terapia sopii kaikille täysi-ikäisille.

Terapiasta ei saa Kela korvausta, joten lähetettä ei tarvita. Myöskään vastaanotosta ei tehdä merkintöjä julkisen terveydenhuollon järjestelmiin.

Ihminen tavattavissa terapia on läsnä olevaa keskusteluapua, joka empaattisesti keskittyy sinuun.  Jotta sinä tulet kuulluksi ja nähdyksi. Sen tarkoitus on tukea matkaasi.

Voit tulla juuri sellaisena kuin olet. Voit puhua kivuistasi, suruistasi, tarpeistasi, pettymyksistäsi. Iloista, unelmista, rakkaudesta. Juuri niistä asioista, joista on tarve puhua jollekin, joka kuuntelee ja keskittyy vain sinuun.

 

Nyt on sinun vuorosi tulla nähdyksi

Olen valmis kohtaamaan sinut ilmapiirissä, joka on turvallinen ja luottavainen. Tässä tilassa voit kertoa, mitä sinulle kuuluu. Mitä sinulle oikeasti kuuluu? Sinulla on lupa nauraa, itkeä, huutaa ja kiroilla. Ja puhua, puhua ja puhua.

Aina kannattaa lähteä matkalle, jos tunnet, että ”kutsu” käy.

Matka ei ole aina välttämättä helppo, mutta aina se kannattaa. Edes pienikin pätkä kuljettavaksi. Ja jos et jaksa kulkea kuin pienen matkan, pienen polun pätkän, voit aina palata uudestaan, kulkemaan toisen polun.

Ja sitten, kun tuntuu, että olisi taas voimia, voit jatkaa matkaa. Kulje hetki polkua, pysähdy ja katso, miten elämäsi muuttuu.

Terapia ja sparraus 80 € / 45 min | harjoitteluajalla 40 € / 45 min  |  Ajanvaraus +358 (0)50 4369316 / paivi@paivisarkikoski.fi 

Voit lukea lisää Ihminen tavattavissa -terapiasta Tommy Hellsten Instituutin sivuilta.

Intuitiivinen energiahoito


Energiahoito auttaa sinua rentouttamaan niin kehosi kuin mielesi. Tasapainoittaa ja puhdistaa energioitasi.

Hoidon aikana voit saada uusia oivalluksia elämääsi. Se voi selkeyttää unelmiasi. Tavoitteitasi. Mitä kohden haluat mennä. Mitkä ovat päämääräsi.

Hoito tapahtuu vaatteet päällä, hoitopöydällä. Siksi voisitkin laittaa päällesi rennot vaatteet, jotka eivät kiristä.

Kännykkä kiinni. Hetki aikaa itsellesi. Tämä hetki on sinulle. Pois haihtuu ympäröivä hektinen maailma.

Voit rentoutua niin hyvin kuin pystyt ja antaa itsellesi lupa ottaa hoito vastaan. Olla hoidettavana. Antautua hetkeen, rentouteen.

Hoidon vaikutus voi kestää muutamia viikkoja. Voi olla, että et heti tunnekaan mitään vaan ehkä muutaman päivän, jopa viikon päästä.

Hoidon vaikutus saattaa edetä hitaasti, mutta se saattaa edetä nopeastikin. Jokainen meistä kokee hoidon eri tavoin. Ja hoidot saattavat tuntua erilaisilta eri kerroilla. Riippuen siitä, mikä on tarpeesi juuri sillä hetkellä. 

Energiahoito     80 € / 1 h  |  harjoitteluajalla 40 € / 1 h

Ajanvaraus    +358 (0)50 4369316 / paivi@paivisarkikoski.fi

 

Hinnat


Terapia ja sparraus    80 € / 45 min    harjoitteluajan 40 € / 45 min

Energiahoito         80 € / 1 h     harjoitteluajan 40 € / 1 h

Teen terapiaa ja kirjanpitäjäsparrausta Snappertunassa, Raaseporin kaupungissa (Karjaan ja Tammisaaren välillä) sekä tarvittaessa Helsingissä.

Energiahoitoja teen ainoastaan Snappertunassa.

Halutessasi voit myös yhdistää hoitoja. 

Ensin terapiaa 45 min ja siihen päälle rentouttava energiahoito 30 min. Yhteensä 100 € / 1 h 15 min. Harjoitteluaikana yhdistelmähoito yhteensä 60 € / 1 h 15 min.


Ajanvaraus: +358 (0)50 4369316 / paivi@paivisarkikoski.fi
× Voinko auttaa? Ota yhteyttä